Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is niet iets wat u zomaar doet. U wilt uiteraard graag weten wat het kopen van zonnepanelen u op gaat leveren. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu ze leveren u ook:

– Direct rendement van 10 tot 14% op uw vermogen
– Een lagere energie rekening
– Meer zekerheid op uw uitgave
– Meerwaarde van uw woning
– Een goed gevoel
– Een beter energielabel

Vanuit DuurzaamAan adviseren wij 2 zonnepaneel merken.

Eurener zonnepanelen

Eurener Group is opgericht in 1997 en is een Europese zonnepanelen fabrikant, met een specialisme in zonnepanelen met MWT-technologie. De MWT-technologie is een geavanceerde contacttechnologie die via de achterzijde in plaats van de voorzijde werkt. De efficiëntie van zonnecellen en modules wordt verhoogd door de busbar aan de voorkant te elimineren. Hierdoor worden er zowel positieve als negatieve elektroden aan de achterkant van de Eurener zonnepanelen geplaatst. Eurener heeft als visie om honderd procent hernieuwbare producten te produceren en duurzaam te werk te gaan. Deze belofte zorgt ervoor dat ze blijvend willen innoveren en een wereld willen creëren waar hernieuwbare energie centraal staat. Een Eurener zonnepaneel wordt geacht 30 jaar mee te gaan en heeft daarom 30 jaar opbrengstgarantie. De garantie die op de producten zelf wordt geboden is 20 jaar geldig. Eén van de grote voordelen van de Eurener zonnepanelen ten opzichte van anderen, is dat deze geen zilveren strepen op het paneel hebben.

De voordelen van Eurener panelen

De panelen voldoen aan strenge Europese eisen. De zonnepanelen van Eurener worden binnen Europa geproduceerd en daardoor moet er aan strenge Europese eisen worden voldaan bij de productie. Die eisen hebben betrekking op onder andere de mate waarmee het milieu wordt belast, maar ook op de rechten van de arbeiders die de zonnepanelen moeten maken.

De panelen zijn gemaakt op Europees weer. Daar waar veel zonnepanelen worden gemaakt voor landen waar de zon overvloedig schijnt, worden de panelen van Eurener gemaakt voor landen waar het ook vaak minder zonnig is. Gefilterd daglicht dus. Het zijn dan ook panelen die standaard een wat hogere opbrengst hebben.

Waarom Eurener zonnepanelen kopen?

– Full Black door MWT techniek (geen lijntjes).
– 22,0% rendement (hoogste rendement in de markt)
– Productgarantie 20 jaar.
– Gegarandeerd uitgangsvermogen van 90% in het 30e jaar​.
– Europees fabricaat (Spanje).

Naast zonnepanelen verkopen en adviseren wij ook in zonneboilers en warmtepompen. Bekijk onze informatiepagina’s over zonneboiler kopen en warmtepomp kopen.

SunPower zonnepanelen

zonnepanelen kopen bij DuurzaamAanSinds de oprichting meer dan 30 jaar geleden, heeft SunPower voortdurend nieuwe technologie records opgetekend en gebroken. Vandaag is SunPower nog steeds wereldleider in de ontwikkeling van de meest efficiënte oplossingen met betrekking tot zonne-energie voor woningen, bedrijven, overheden, commerciële panden en nutsvoorzieningen. SunPower is beursgenoteerd op de beurs van New York de NASDAQ. De zonnepanelen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS. SunPower biedt tot 25 jaar productgarantie, 10 jaar vermogensgarantie van 90% en 25 jaar vermogensgarantie van 80%. Kijk ook eens op: www.sunpower.com

Waarom SunPower zonnepanelen kopen?

– 8-10% meer opbrengst (zelfde als Eurener) dan traditionele zonnepanelen.
– De laagste degradatie per jaar van maximaal 0,25%.
– Geen LID (terugval van +/- 3% vermogen tijdens de het eerste contact met het licht).
– Hoogste rendement tot wel 22%.
– Standaard 25 jaar garantie op het product en vermogen.
– Elegante en supersterke afwerking.