Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is niet iets wat u zomaar doet. U wilt uiteraard graag weten wat het kopen van zonnepanelen u op gaat leveren. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu ze leveren u ook:

– Direct rendement van 10 tot 14% op uw vermogen
– Een lagere energie rekening
– Meer zekerheid op uw uitgave
– Meerwaarde van uw woning
– Een goed gevoel
– Een beter energielabel

Vanuit DuurzaamAan adviseren wij 2 zonnepaneel merken.

SunPower zonnepanelen

zonnepanelen kopen bij DuurzaamAanSinds de oprichting meer dan 30 jaar geleden, heeft SunPower voortdurend nieuwe technologie records opgetekend en gebroken. Vandaag is SunPower nog steeds wereldleider in de ontwikkeling van de meest effici├źnte oplossingen met betrekking tot zonne-energie voor woningen, bedrijven, overheden, commerci├źle panden en nutsvoorzieningen. SunPower is beursgenoteerd op de beurs van New York de NASDAQ. De zonnepanelen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen, zoals IEC, TUV, UL, ISO en TS. SunPower biedt tot 25 jaar productgarantie, 10 jaar vermogensgarantie van 90% en 25 jaar vermogensgarantie van 80%. Kijk ook eens op: www.sunpower.com

Waarom Sunpower zonnepanelen kopen?

– 8-10% meer opbrengst
– De laagste degradatie per jaar van maximaal 0,25%
– Geen LID (terugval van +/- 3% vermogen tijdens de het eerste contact met het licht)
– Hoogste rendement tot wel 22%
– Standaard 25 garantie op het product en vermogen
– Elegante en supersterke afwerking

Panasonic Solar zonnepanelen

zonnepanelenPanasonic Solar is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in de zonne-energiesector. Panasonic is 40 jaar lang de referentie in de ontwikkeling van nieuwe, innoverende fotovolta├»sche producten met een steeds hoger Rendement.

Panasonic schrijft hernieuwbare energietechnologie├źn hoog in zijn vaandel en levert daardoor een belangrijke bijdrage aan het veiligstellen van de energievoorziening in de toekomst. Kijk ook eens op: eu-solar.panasonic.net

Waarom Panasonic zonnepanelen kopen?

– Unieke HIT techniek waar Amorf en monokristallen cellen worden gecombineerd
– Tot 8% meer opbrengst dan standaard panelen
– Geen LID (terugval van +/- 3% vermogen tijdens de het eerste contact met het licht)
– Hoog rendement 19%
– Compact formaat
– Hoogwaardige afwerking met speciale waterafvoer

Naast zonnepanelen verkopen en adviseren wij ook in zonneboilers en warmtepompen. Bekijk onze informatiepagina’s over zonneboiler kopen en warmtepomp kopen.