Tot nu erg tevreden met alles. De medewerkers kwamen kundig op mij over. De app die alles registreert doet het goed. Kortom geen klachten, erg tevreden.

- A de Jong

Prima bedrijf, goede uitleg en plaatsing van onze zonnepanelen. Alles werkt perfect.

- Nel Nordmann

Zeer goede ervaring met het plaatsen van zonnepanelen door DuurzaamAan! Vakkundig en vriendelijk personeel, ze werken snel en netjes en hebben veel kennis van zaken!

- Adriette de Lange

Hoge kwaliteit en zeer behulpzaam. Nemen de tijd om alles uit te leggen en werken zeer schoon, ook anders meegemaakt

- Martin Eleveld

Deze zomer zonnepanelen door DuurzaamAan geadviseerd. Snel offerteproces. Panelen doen wat is geoffreerd. Nul op de meter i.c.m. warmtepomp! Installatie werkt probleemloos.

- Peter Slagt

Ik doe nu al sinds 2014 zaken met deze firma. Alle keren ben ik fantastisch geholpen. Zeer professioneel en deskundig. Ik ben er erg blij mee en tevreden over. Het heeft me erg veel kosten bespaard.

- Gerard van Dungen

Aanleiding

Energievoetafdruk een maatje kleiner

De bewoners van deze jaren 70 woning in Edam wilden hun energievoetafdruk verkleinen. Ze zochten advies voor het verbeteren van de isolatie en het realiseren van een energieneutrale woning, een uitdaging die DuurzaamAan met beide handen aangreep.

Oplossing

Duurzame vernieuwing toegepast

Na een grondige analyse van de woning, adviseerden we het vervangen van de oude isolatie en installeerden we een moderne warmtepomp. Ook werden voorbereidingen getroffen voor de installatie van laadpalen en batterijopslag, om zo een integraal duurzame leefomgeving te creëren.

DuurzaamAan zonnepanelen

Resultaat

Sinds 2016 staat er 0 op de meter

Sinds 2016 staat 0 op de meter. We blijven betrokken bij het onderhoud en de optimalisatie van het systeem, inclusief de monitoring van zonnepanelen. De bewoners zijn uiterst tevreden met het eindresultaat: een comfortabele, duurzame woning die klaar is voor de toekomst.

0
Jaar ervaring
0
Projecten per jaar
0
Sterren-beoordeling

Bewijzen

Wat bieden wij

Regie in onze handen

DuurzaamAan is jouw gids. Je hoeft je bij verduurzaming niet af te vragen wat de beste vervolgstappen zijn.

Breed georiënteerd

Niet afhankelijk van 1 leverancier of 1 oplossing. Wij weten voor elke situatie de beste oplossing.

De oplossing

In staat zijn om ieder type woning van het gas af te halen.