Tot nu erg tevreden met alles. De medewerkers kwamen kundig op mij over. De app die alles registreert doet het goed. Kortom geen klachten, erg tevreden.

- A de Jong

Prima bedrijf, goede uitleg en plaatsing van onze zonnepanelen. Alles werkt perfect.

- Nel Nordmann

Zeer goede ervaring met het plaatsen van zonnepanelen door DuurzaamAan! Vakkundig en vriendelijk personeel, ze werken snel en netjes en hebben veel kennis van zaken!

- Adriette de Lange

Hoge kwaliteit en zeer behulpzaam. Nemen de tijd om alles uit te leggen en werken zeer schoon, ook anders meegemaakt

- Martin Eleveld

Deze zomer zonnepanelen door DuurzaamAan geadviseerd. Snel offerteproces. Panelen doen wat is geoffreerd. Nul op de meter i.c.m. warmtepomp! Installatie werkt probleemloos.

- Peter Slagt

Ik doe nu al sinds 2014 zaken met deze firma. Alle keren ben ik fantastisch geholpen. Zeer professioneel en deskundig. Ik ben er erg blij mee en tevreden over. Het heeft me erg veel kosten bespaard.

- Gerard van Dungen

Aanleiding

Gasvrij verwarmen, maar geen buitenunit

De bewoners van deze jaren 30 woning wilden overstappen op een duurzame en gasvrije verwarmingsoplossing. Ze zochten naar een systeem dat zonder buitenunit kon functioneren en vonden in DuurzaamAan de partner voor hun wens om te verduurzamen, ondanks de uitdagingen van een gedeeltelijk geïsoleerd huis.

Oplossing

Van gas naar groen

We analyseerden de specifieke energiebehoeften van de woning en implementeerde een grondgebonden warmtepomp met een lage temperatuurconvertor. Deze op maat gemaakte oplossing werd naadloos in de structuur van het huis geïntegreerd, zonder de esthetiek te verstoren.

DuurzaamAan zonnepanelen jaren 30 woning

Resultaat

Geen gasaansluiting meer

Na installatie was de gasaansluiting overbodig geworden, met als doel ‘0 op de meter’. De integratie van zonne-energie reduceerde het elektriciteitsverbruik tot 20%. Lagere maandlasten en de impact op het milieu waren direct merkbaar, wat leidde tot grote tevredenheid bij de bewoners.

0
Jaar ervaring
0
Projecten per jaar
0
Sterren-beoordeling

Bewijzen

Wat bieden wij

Regie in onze handen

DuurzaamAan is jouw gids. Je hoeft je bij verduurzaming niet af te vragen wat de beste vervolgstappen zijn.

Breed georiënteerd

Niet afhankelijk van 1 leverancier of 1 oplossing. Wij weten voor elke situatie de beste oplossing.

De oplossing

In staat zijn om ieder type woning van het gas af te halen.