Tot nu erg tevreden met alles. De medewerkers kwamen kundig op mij over. De app die alles registreert doet het goed. Kortom geen klachten, erg tevreden.

- A de Jong

Prima bedrijf, goede uitleg en plaatsing van onze zonnepanelen. Alles werkt perfect.

- Nel Nordmann

Zeer goede ervaring met het plaatsen van zonnepanelen door DuurzaamAan! Vakkundig en vriendelijk personeel, ze werken snel en netjes en hebben veel kennis van zaken!

- Adriette de Lange

Hoge kwaliteit en zeer behulpzaam. Nemen de tijd om alles uit te leggen en werken zeer schoon, ook anders meegemaakt

- Martin Eleveld

Deze zomer zonnepanelen door DuurzaamAan geadviseerd. Snel offerteproces. Panelen doen wat is geoffreerd. Nul op de meter i.c.m. warmtepomp! Installatie werkt probleemloos.

- Peter Slagt

Ik doe nu al sinds 2014 zaken met deze firma. Alle keren ben ik fantastisch geholpen. Zeer professioneel en deskundig. Ik ben er erg blij mee en tevreden over. Het heeft me erg veel kosten bespaard.

- Gerard van Dungen

DuurzaamAan zonnepanelen

Aanleiding

Groot wonen, klein verbruiken

Geconfronteerd met stijgende energiekosten, zochten de bewoners van een vrijstaande stolpboerderij in Edam naar manieren om hun energierekening te verlagen en tegelijkertijd duurzamer te leven. De uitdaging: een groot huis met diverse verwarmingssystemen gasvrij en energieneutraal maken.

Oplossing

Maatwerk voor maximale efficiëntie

We installeerden twee warmtepompen en een aanzienlijk aantal zonnepanelen, afgestemd op de energiebehoeften en de unieke eigenschappen van de boerderij. Deze combinatie zorgde ervoor dat de woning de overstap kon maken naar een volledig energieneutrale status, ondanks de complexiteit van het verwarmingssysteem.

Resultaat

Een zelfvoorzienend succesverhaal

De transformatie resulteerde in een stevige daling van de energiekosten en een verhoogd wooncomfort. De bewoners zijn uitermate tevreden met het resultaat: een functioneel en duurzaam huis dat onafhankelijk is van het energienet, waarmee de boerderij klaar is voor een groene toekomst.

0
Jaar ervaring
0
Projecten per jaar
0
Sterren-beoordeling

Bewijzen

Wat bieden wij

Regie in onze handen

DuurzaamAan is jouw gids. Je hoeft je bij verduurzaming niet af te vragen wat de beste vervolgstappen zijn.

Breed georiënteerd

Niet afhankelijk van 1 leverancier of 1 oplossing. Wij weten voor elke situatie de beste oplossing.

De oplossing

In staat zijn om ieder type woning van het gas af te halen.